A Steam a világ legnagyobb kontent rendszere, amelyen keresztül bárki játékokat vásárolhat és tölthet le az internetről, egy igen egyszerű kliensen keresztül. A Steam a vásárláson és a fájlok egyszerű letöltésén túl számos extra szolgáltatást nyújt, amelyenknek köszönhetően cseveghetünk szóban és irásban barátainkkal, és láthatjuk hol játszanak (Steam Friends), szervereket kereshetünk játékunkhoz, és ha nincs hely automatikus próbálkozásra rakhatjuk a programot (Steam Servers), válogathatunk játékaink között (Steam Games), vásárolhatunk új játékokat vagy ingyenes demókat tötlhetünk le (Steam Store www.steamgames.hu), csatlakozhatunk baráti körökhöz (Steam Groups), illetve még számos egyéb funkciót élvezhetünk a Steam hálózatán. A Program ingyenesen letölthető függetlenül attól, veszünk játékot vagy nem. A Steam lehetőséget ad arra, hogy felületét (Ezálal a statisztikákat, chat-et stb.) bármilyen a Steam-en akár nem is fellelhető játékban használjuk.
Üdv ! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám beállitani a játékot 1680x1050-re vagy valamiféle normális whidescreen-re? Már fél netet körüljártam,de sanos nem találtam müködő beállitást! Esetleg aki még nagy gamer irjon rám,ha van egy kis ideje, lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban! Kösz elöre is!
1. nem 2. nem 3. igen, felpakolod a steamet, ott aktiválod és azután bármikor letöltheted netről is. használhatsz külső szerverkeresőket is hozzá
dimi
Tiberius
Vendég felhasználó
52
június 10, szerda 10:41
Üdv!
Gondolkozok rajta öcsémmel, hogy megveszem a játékot, csak felmerült pár kérdés, amire a google nem adott választ, így gondoltam ide írom. 1) Ha megveszem a játékot, és 2 gépre teszem fel, akkor gyanítom nem lehet egyszerre neten játszani mindkét gépről igaz? 2) Hallottam rémhíreket, hogy havidíjas a game... ez mennyire valós hír? 3) Tegyük fel megveszem az eredeti game-t. Kapok hozzá 1 CD kulcsot, amivel felteszem, és a letöltött steam programmal tudok szerverekre csatlakozni? (tehát mint pl Xfire-el?) 4) Ha nem így működik a dolog akkor miképpen?
Köszi a válaszokat: Tiberius
zsolti
Vendég felhasználó
51
november 27, csütörtök 14:01
Hello srácok!
Lenne egy elég komoly problémám. Az a gond hogy megvettem a tf2 -t felraktam a steamet beregeltem , updatelt , de azt írja ki hogy "a játék most nem elérhető/ the game is currently unavailable".megpróbáltam már mindent.. néztem a steam helpet , végigcsináltam , semmi , újra raktam az egészet , nem lett jó ; új windows , az sem segített ; írtam a steamnek is , azt mondták hogy valószínű hálózati probléma , áthozta haver a laptopját azon ment ,szóval nem a net meg a hálóval van a baj.A legfrissebb driverek vannak a gépen , a vas megvan hogy menjen a játék , szóval nem tudom hogy mi lehet a baj. digi kábelem van , és amikor csinálok egy hálózati diagnosztikát akkor mind a 2 DNS szerver pingelése sikertelen . Lehet hogy ez a baja? és ha igen akkor mit tudok ezzel csinálni?
Sziasztok valaki esetleg tudna abban segiteni hoy felraktam ezt a jatekot es a steamet is hozza de ha inditani akarok egy servert akkor mindig azt mondja futtasam a steamet valamit meg estleg be kell alitani vagy valamilyen patchat le kell hozza tolteni? Segitsegeteket elore is koszonom.
hogyan próbálsz szerverre felmenni? elvileg ha valamilyen külső módon (szerverlistázó weboldal, xfire, stb) próbálod, akkor elvileg magától el kéne induljon a Steam. de magát a Steamet alapból is érdemes futtatni, mert a háttérben használva nem eszik kb semmit, és gyorsan el tudod indítani a játékokat (jelen esetben ugye tf). egyébként meg a steamnek is van szerverkeresője, azon keresztül is tudsz csatlakozni (még játékon belül is működik, akkor meg ugye a játék elindításának idejét is megspórolod) hejj
Sziasztok valaki esetleg tudna abban segiteni hoy felraktam ezt a jatekot es a steamet is hozza de ha inditani akarok egy servert akkor mindig azt mondja futtasam a steamet valamit meg estleg be kell alitani vagy valamilyen patchat le kell hozza tolteni? Segitsegeteket elore is koszonom.
nem kell hozzá patch, a frissítéseket a steam automatikusan letölti
abdul
hm
Vendég felhasználó
48
szeptember 20, szombat 17:25
Kövi nyílthitvége a következő update-tel együtt várható. Gyanítom, hogy október 11 körül lesz, az Orange Box egyéves születésnapjára :) De nagyon valószínű egy jövő havi dátum.
én nagyon szeretem a mesterlővész kasztot, de valahogy nem igazán akar átváltani se egérrel se "q"-val lővés után. Általában háromszor körbetáncolnak és agyonütnek a scoutok "baseball bat-tel" mire sikerül a váltás
K87
cool
Vendég felhasználó
44
augusztus 26, kedd 00:31
JO game!
Sniper
Vendég felhasználó
43
január 5, szombat 15:14
hello!
nekem sem akar behozni a steam egy szervert sem mit tegyek? sajnos nem értem azt hogy frissítsd le :S bocs
üdv!
.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
42
január 5, szombat 03:04
Válasz [LAMAs]HeNtEs # üzenetére
^^ én sose csaltam igy mégis osztottam sniperral :)
ez nem csalás:D ugyanaz mint a wp nél ,hogy q ra visszavált:) , csak most kis idõvel késõbb reagál csak... azaz kis idõvel késõbb lesz elérhetõ a gomb... tré
OtherWorld.hu |Peffy
Vendég felhasználó
41
január 3, csütörtök 17:34
Hát ez nem lenne baj, de a TF2-ben egy kicsit nehéz a sniper. Mondjuk a lomha kasztokat könnyû elfektetni, de egy scout-ot nagy odafigyeléssel lehet csak megölni.
Jah és remélem a közeljövõben gyengítik a scout-ot, túl erõs lett és a nagy fps-sel rendelkezõk könnyen kihasználják...
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
40
január 3, csütörtök 14:18
Válasz .#fg |PunkZoli # üzenetére
Fixed sniper quick-switch exploit allowing them to avoid zoom/unzoom times
elbaszták ,amiért szerettem a snipert :(
^^ én sose csaltam igy mégis osztottam sniperral :)
ertz
Vendég felhasználó
39
január 3, csütörtök 10:50
cs-ben is megtették, nem csoda.
.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
38
január 1, kedd 06:25
Sevirius
Vendég felhasználó
37
december 24, hétfő 06:51
frissítsd le!
Kösz így már mûködik
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
36
december 21, péntek 14:19
Válasz Sevirius # üzenetére
Segítsetek a steam nem akar behozni ehgy servert sem mit tegyek?
frissítsd le!
Sevirius
Vendég felhasználó
35
december 20, csütörtök 14:22
Segítsetek a steam nem akar behozni ehgy servert sem mit tegyek?
UltiMatE
Vendég felhasználó
34
december 13, csütörtök 17:45
Válasz atomprof # üzenetére
Hello Mindenkinek. Van valakinek egy leirása, hogy melyik gomb mit csinál a játékban? Arra már rájöttem, hogy a "C" és az "X" és a "G" gombokkal lehet mit kezdeni. Láttam a játékban, hogy a "Go Go Go" szüveget is ki lehet iratni és a fickó mutatja is a kezével. Remélem érthetõ volt a problémám. Ha valakinek angolul van meg az is jó lesz. Légyszi hagyjatok a próbálgasd ki az összes billentyüt, mert azon már túl vagyok... Elõre is köszi, Atomprof
Nekem van egy TF2 leírásom, ami MINDENRE kiterjed, többek közt a erre a témára is: (remélem nem törlik reklám miatt, én csak segíteni próbálok) TF2.HQ.HU - oldalt a kiemelt hírekben ott a Noob Guide
redragon
Vendég felhasználó
33
december 13, csütörtök 15:26
Vkinek lanba sikerült már tf2-zni?
Hamachin próbálom és lan servers restricted-et ír ki, plusz sv_lanra se megy :(
(cs-nél ment)
OtherWorld.hu |Peffy
Vendég felhasználó
32
december 1, szombat 12:47
Próbálj meg új drivert felpakolni, ha nem segít, rakd újra a játékot.
Gregie
Vendég felhasználó
31
december 1, szombat 12:38
Szevasztok! Elindítva a TF2-t sajnos D3D crash-sel kell szembenéznem. A link amire a warning felirat (failed to create D3D Device)irányít, miután kidob azt írja hogy ATI 9xxx-es széria is lehet a fõ okozója. Nekem 9600XT-m van. Követtem a kijavításról leírtakat és így sem mûködik. Ráadásul az eddig mûködõ játékok is kidobnak az asztalra. Most már mondhatni egy játék sem indul a gépemen. Se Steam-es se más. Dxdiag-ban a direkt3D diagnoszika ezt írja ki: A teszt hiba miatt a 8. lépésnél (3D eszköz létrehozása) leállt: HRESULT=0x80004005 (Általános hiba). Lehet, hogy a videókártyám már régi, elromlott vagy még megmenthetõ? Mi a gond? Nagyon köszönök minden választ, reakciót.
BoDiii
Vendég felhasználó
30
december 1, szombat 12:26
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni, elállítottam a TF2 ben a képernyõ felbontás méretét és nem tudom visszaállítani mert nagy feketeségven,, valaki meg tudná nekem nézni hogy milyen billentyû kombinációval lehet ezt visszaállítani. (pl: O betü (options) 5-6 tab két balranyíl , valami ilyesmi )
ezer köszönet.
üdv:B
OtherWorld.hu |Peffy
Vendég felhasználó
29
november 30, péntek 14:45
Igen, mindenki használja inkább a google-t mielõtt kérdez. Ha nincs rá válasz, akkor nagy eséllyel segíteni fognak ;)
Amúgy sztem az év online játéka a TF2, bár a CoD4 se rossz, de ott annyira utálom, hogy szórakozik a punkbusterem... s néha állítólag használatban van az eredeti kulcsom is, szóval LoL...ezért vettem meg :@
ezriii
Vendég felhasználó
28
november 29, csütörtök 15:09
Hát a consol parancsok szinte ugyanazok mint régen voltak tehát ha demot akrsz felvenni beírod hogy record és elkezdi venni stoppal leállíthatod.
HIGH FPS CFG-ket meg a neten lehet keresni gooogle a barátod. Igazábol azért nem tudokebben komolyabban segíteni mert nekem sose volt ilyne problémám és régen is inkább picit szaggattam csak szép legyen :)
Köszi a választ :)
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
27
november 29, csütörtök 13:54
Válasz ezriii # üzenetére
Sziasztok!
Nekem is nagyon tetszik a TF2 amikor idöm engedi csak ezzel játszom.
Viszont eddig még nem játszottam source motoros gamével, így a konzol parancsokat nem nagyon vágom. Az érdekelne, hogy fel lehet e venni azt ahogyan játszom, majd késöb visszanézni? És ha igen, akkor hogy?:)
A másik pedig az lenne, hogy a gépem már nem mai darab, így nagyobb mapokon, nagyobb tûzharcokban van hogy 10-20 FPS között szenved a gépem. A grafika lebutításán kívül ( ami már megvolt ) tudnátok esetleg olyan konzol parancsokat mondani, amivel növelni tudnám az FPSemet? ( valami r_decals -t már próbáltam ) Persze csak olyan érdekel ami szabályos és a VAC nem dob ki érte.
Válaszotokat elöre is köszönöm!
Üdv, ezri
Hát a consol parancsok szinte ugyanazok mint régen voltak tehát ha demot akrsz felvenni beírod hogy record és elkezdi venni stoppal leállíthatod.
HIGH FPS CFG-ket meg a neten lehet keresni gooogle a barátod. Igazábol azért nem tudokebben komolyabban segíteni mert nekem sose volt ilyne problémám és régen is inkább picit szaggattam csak szép legyen :)
ezriii
Vendég felhasználó
26
november 28, szerda 16:32
Sziasztok!
Nekem is nagyon tetszik a TF2 amikor idöm engedi csak ezzel játszom.
Viszont eddig még nem játszottam source motoros gamével, így a konzol parancsokat nem nagyon vágom. Az érdekelne, hogy fel lehet e venni azt ahogyan játszom, majd késöb visszanézni? És ha igen, akkor hogy?:)
A másik pedig az lenne, hogy a gépem már nem mai darab, így nagyobb mapokon, nagyobb tûzharcokban van hogy 10-20 FPS között szenved a gépem. A grafika lebutításán kívül ( ami már megvolt ) tudnátok esetleg olyan konzol parancsokat mondani, amivel növelni tudnám az FPSemet? ( valami r_decals -t már próbáltam ) Persze csak olyan érdekel ami szabályos és a VAC nem dob ki érte.
Válaszotokat elöre is köszönöm!
Üdv, ezri
Khy
Vendég felhasználó
25
november 28, szerda 13:25
Helló ismét mindenki!
Tegnap történt egy jó kis eset. Éppen nyomom a TF2-t ezerrel, erre jön egy privát üzenet communityin keresztül, egy bug nevû felhasználótól, hogy mekkora szarban van, mert hogy képzeljem el a haverjaival CS:S-t szeretne játszani és hogy neki nincs meg a CS:S ezért lennék e olyan rendes, hogy kölcsön adnám az account-omat ezért õ cserébe adna egy CS 1.6 account-ot..... Gondoltam magamba, jótét lélek vagyok, de ennyire nem.... utálom, ha madárnak nézik az embert, vagy kezdõ felhasználónak (sértõdés ne essék), de legalább a marhája megnézhette volna, hogy kit próbál átba**ni....
Na mind1.... remélem mostantól nem ez lesz az új acc lopási módszer, mert qrva ideges leszek ha játék közben megint valami surmó bepróbálkozik! Azt nem értem, hogy mi értelme van ennek? Nincs ennyi pénzük, hogy megvegyenek egy játékot? Vagy netán acc gyüjtõk és ez a perverziójuk?
SENKI NE ADJA KI AZ ACCOUNT INFÓIT MÉG A BARÁTOKNAK SEM!!!!! Ki tudja, lehet hogy a havertól fogják ilymódon kicsalni az infót és aztán hussss account......
Imádok mindenkit.... megnyugodtam......
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
24
november 22, csütörtök 13:20
Válasz Atomprof # üzenetére
Hali Mindenkinek!
Ma jött valami frissités a game-hez, de azóta nem megy a játék. A bejelentkezõ képernyõ bejön, de már bal oldalon a szöveg nem. Az aranyos homokóra meg csak forog-forog. 10 percig birtam várni aztán reset, mert se ALT-TAB, se Ctrl-Alt-Del nem csinál semmit... Nektek megy rendesen???
Ujra frissítették! most próbáld!
Atomprof
Vendég felhasználó
23
november 21, szerda 22:47
Hali Mindenkinek!
Ma jött valami frissités a game-hez, de azóta nem megy a játék. A bejelentkezõ képernyõ bejön, de már bal oldalon a szöveg nem. Az aranyos homokóra meg csak forog-forog. 10 percig birtam várni aztán reset, mert se ALT-TAB, se Ctrl-Alt-Del nem csinál semmit... Nektek megy rendesen???
Khy
Vendég felhasználó
22
november 16, péntek 16:43
Ismét egy új nap és ismét egy újabb TF2 update... Ha jól láttam most a motorra hajtottak rá...... asszem
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
21
november 10, szombat 21:32
Válasz Khy # üzenetére
Hát persze, hisz Neked is frissül!
Ott az igazság :D
Khy
Vendég felhasználó
20
november 9, péntek 14:38
Jaja most már látom
Hát persze, hisz Neked is frissül!
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
19
november 8, csütörtök 17:55
Válasz [dPs]Peffy # üzenetére
Pedig valóban volt...
Jaja most már látom
[dPs]Peffy
Vendég felhasználó
18
november 8, csütörtök 07:57
Pedig valóban volt...
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
17
november 7, szerda 23:07
Válasz Khy # üzenetére
A TF2-m már megint downloadingol........... ááááááááááááááá
Milyen frissités már megint ez??????????????????????????????????
Nem tudok róla, hogy volt :)
Khy
Vendég felhasználó
16
november 7, szerda 15:24
A TF2-m már megint downloadingol........... ááááááááááááááá
Milyen frissités már megint ez??????????????????????????????????
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
15
november 7, szerda 01:49
Válasz atomprof # üzenetére
Hello Mindenkinek. Van valakinek egy leirása, hogy melyik gomb mit csinál a játékban? Arra már rájöttem, hogy a "C" és az "X" és a "G" gombokkal lehet mit kezdeni. Láttam a játékban, hogy a "Go Go Go" szüveget is ki lehet iratni és a fickó mutatja is a kezével. Remélem érthetõ volt a problémám. Ha valakinek angolul van meg az is jó lesz. Légyszi hagyjatok a próbálgasd ki az összes billentyüt, mert azon már túl vagyok... Elõre is köszi, Atomprof
PEdig más megoldás nincs :)
a G az csak FUN bol van a játékban de tényleg. Különbözõ mókás sziukat nyom vele akarakter... ha unatkoznál.
X C na nekem az radio message nszerintem nem állítottam semmit. Tehát az rádiózás lesz valszeg alapból is.
Üdv
atomprof
Vendég felhasználó
14
november 6, kedd 19:51
Khy
Vendég felhasználó
13
október 28, vasárnap 06:35
Válasz hihi # üzenetére
szerinted annak a menünek van értelme a játékban? :D próbáld ki hogy net nélkül offline módban küldesz egy bugreportot, ugyanúgy kiírja hogy elküldte :D
Nagyon nagyon nagyon remélem, hogy van, mert amivel Te találkoztál offline módban, hogy elküldte AZ IS EGY BUG!!!! Komolyra fordítva a szót, tényleg rengeteg buggal adták ki elsõnek a TF2B-t és azóta rengeteget kijavítottak, de még mindíg qrva sok van hátra amit a folyamatos update-ból látni lehet, minden héten 2-3 kiadás, ezzel a tempóval a mai állás szerint 3 hónap alatt az összes FÕ (nem mindet) Bug-okat sztem helyrehozzák, vagy lehet hogy nem tudok számolni!
hihi
Vendég felhasználó
12
október 28, vasárnap 01:44
távol álljon tõlem, nekem is rajongásom tárgya a gamma:D ,szoktam is irogatni a bugreportokat, ha ráakadok vmi turpisságra:) és ált kijavítják a köv updattel:P
abszolute levehetnék a béta státuszt:D vagy nem tudjátok hogy lesz ez? adnak majd egyáltalán ki updatet, hogy igen, ezmár a végleges? XD vagyezígyleszmarad
szerinted annak a menünek van értelme a játékban? :D próbáld ki hogy net nélkül offline módban küldesz egy bugreportot, ugyanúgy kiírja hogy elküldte :D
.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
11
október 28, vasárnap 00:00
Válasz Khy # üzenetére
Igaz ami igaz, túl sok idegesítõ Bug van még a játékban, de manapság melyik játék az amihez nem adnak ki a megjelenése után 600 csilliárd frissítést és miegymást?!
De azért szerintem még ezek ellenére is nagyon szép és játszhatóra sikeredett a TF2. Na megyek gamelni egyet !!
Szép estét mindenkinek!
távol álljon tõlem, nekem is rajongásom tárgya a gamma:D ,szoktam is irogatni a bugreportokat, ha ráakadok vmi turpisságra:) és ált kijavítják a köv updattel:P
abszolute levehetnék a béta státuszt:D vagy nem tudjátok hogy lesz ez? adnak majd egyáltalán ki updatet, hogy igen, ezmár a végleges? XD vagyezígyleszmarad
Khy
Vendég felhasználó
10
október 27, szombat 17:39
October 9, 2007 - Current Release
ez volt a last update:D de valóigaz, hogy volt vagy 2 azóta is... vicc:D akkor még elérhetõ volt az updatek listáján, de csak pár apróság volt szégyellli a valve a frissítéseit:_)
Igaz ami igaz, túl sok idegesítõ Bug van még a játékban, de manapság melyik játék az amihez nem adnak ki a megjelenése után 600 csilliárd frissítést és miegymást?!
De azért szerintem még ezek ellenére is nagyon szép és játszhatóra sikeredett a TF2. Na megyek gamelni egyet !!
Szép estét mindenkinek!
.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
9
október 27, szombat 11:54
Válasz Khy # üzenetére
De remélem minnél hamarabb !!!!!
Hamár javítási témánál vagyunk, nem tudod véletlenül hogy mi volt a tegnapi frissítés oka???
October 9, 2007 - Current Release
ez volt a last update:D de valóigaz, hogy volt vagy 2 azóta is... vicc:D akkor még elérhetõ volt az updatek listáján, de csak pár apróság volt szégyellli a valve a frissítéseit:_)
Khy
Vendég felhasználó
8
október 27, szombat 10:49
Igen sajnos valami nem stimmela sprayekkela játékban.. majd kijavítják.
De remélem minnél hamarabb !!!!!
Hamár javítási témánál vagyunk, nem tudod véletlenül hogy mi volt a tegnapi frissítés oka???