A Steam a világ legnagyobb kontent rendszere, amelyen keresztül bárki játékokat vásárolhat és tölthet le az internetről, egy igen egyszerű kliensen keresztül. A Steam a vásárláson és a fájlok egyszerű letöltésén túl számos extra szolgáltatást nyújt, amelyenknek köszönhetően cseveghetünk szóban és irásban barátainkkal, és láthatjuk hol játszanak (Steam Friends), szervereket kereshetünk játékunkhoz, és ha nincs hely automatikus próbálkozásra rakhatjuk a programot (Steam Servers), válogathatunk játékaink között (Steam Games), vásárolhatunk új játékokat vagy ingyenes demókat tötlhetünk le (Steam Store www.steamgames.hu), csatlakozhatunk baráti körökhöz (Steam Groups), illetve még számos egyéb funkciót élvezhetünk a Steam hálózatán. A Program ingyenesen letölthető függetlenül attól, veszünk játékot vagy nem. A Steam lehetőséget ad arra, hogy felületét (Ezálal a statisztikákat, chat-et stb.) bármilyen a Steam-en akár nem is fellelhető játékban használjuk.
Ha rákattintok a GTR-re bejön a lap ahol elvileg ott lenne a videó, de helyette nagy fehér folt van, semmi lejátszási vagy megjelenítési opció, csak értékelni meg hozzászólni lehet
K87
Khy
Vendég felhasználó
46
október 28, vasárnap 06:40
axaard
Vendég felhasználó
45
szeptember 23, vasárnap 18:13
aloha!
Ha a jelszavamban van vmi specko karakter, (pl. nekem " (idezojel) volt), akkor nem fogja elfogadni a jelszot, csak ha a karakternek megfelelo UTF-8 kodot irom be helyette a jelszoba
Udv axaard
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
44
augusztus 22, szerda 11:21
Válasz uzbe ' gCobra # üzenetére
Hali! Nekem egy olyan problémám lenne hogy nem bírok letölteni az oldalról semmit ez mitõl lehet ???? Elõre is THX !!!!!!
FTP szerver probléma a megjavulásról hírben értesítünk midnenkit.
uzbe ' gCobra
Vendég felhasználó
43
augusztus 17, péntek 01:00
Hali! Nekem egy olyan problémám lenne hogy nem bírok letölteni az oldalról semmit ez mitõl lehet ???? Elõre is THX !!!!!!
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
42
május 18, péntek 13:39
Válasz nincs hiba # üzenetére
Jéé nincs hiba :D
Az jó :)
nincs hiba
Vendég felhasználó
41
május 15, kedd 03:38
Jéé nincs hiba :D
[Dd]REPARATUR (HUN) kadét
Vendég felhasználó
40
április 24, kedd 16:48
Válasz eXac7::Lacc # üzenetére
ha nem haragszol meg nalam az akkor is i betu klikk es az uj monitiromat sem cserelnem le ha nem baj!
akkor ha már megvetted, mostmár be is kapcsolhatnád
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
39
április 24, kedd 14:09
Válasz rocker # üzenetére
már nem nagyon van
Az a jó!
rocker
Vendég felhasználó
38
április 24, kedd 12:17
már nem nagyon van
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
37
március 31, szombat 15:24
Válasz -nAraNC$- # üzenetére
HLDS szerver béta hírben van egy hiba
Azt írtátok hogy " Vaéve" Én olvasom ám a híreket!!!
javitom ;)
-nAraNC$-
Vendég felhasználó
36
március 30, péntek 16:56
HLDS szerver béta hírben van egy hiba
Azt írtátok hogy " Vaéve" Én olvasom ám a híreket!!!
[bd]Sparco
Vendég felhasználó
35
március 27, kedd 19:37
Válasz [LAMAs]GeRgO # üzenetére
Javítva köszi!
ne köszönd ez jár neked!:D
bcsz |Kalap Úr
Vendég felhasználó
34
március 27, kedd 07:08
Szerkeztve. :)
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
33
március 26, hétfő 23:00
Válasz [bd]Sparco # üzenetére
Jónapot! Észerevettem egy hibát méghozzá a Játékoknál rámegyek hogyy Státusz szerint rendezze a játékokat akkor ezt írja ki legfelülre a lapnak:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/counter-strike2.hu/php/modul_mod/modlist.php on line 114 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'OUT DESC' at line 1 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/counter-strike2.hu/php/modul_mod/modlist.php on line 117
Javítva köszi!
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
32
március 26, hétfő 23:00
Válasz Devid14 # üzenetére
Találtam 1 hibát az oldalfigyelõben: ezen a lapon mûxik a steampowered.hu-ra mutató link, de a többin csak ez van: "http://www./index.php?l=YTo ..."
Köszi javítva!
eXac7::Lacc
Vendég felhasználó
31
március 26, hétfő 22:41
szegéyn henti
meglehet hogy eze van ez a topic hogy zaklassuk hentit az eszreveteleinkel! de mara sztem befogom a pofam mert ma nagyon bunko vagyok eredeti onmagamhoz kepest........ ezert sry mindenkitol
#500. kommentem valami vidamsag :)
[bd]Sparco
Vendég felhasználó
30
március 26, hétfő 22:22
szegéyn henti
encLave - csajszi
Vendég felhasználó
29
március 26, hétfő 21:00
Szegény HeNtEs itt zaklatjuk :)
Devid14
Vendég felhasználó
28
március 26, hétfő 20:25
Találtam 1 hibát az oldalfigyelõben: ezen a lapon mûxik a steampowered.hu-ra mutató link, de a többin csak ez van: "http://www./index.php?l=YTo ..."
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
27
március 26, hétfő 20:21
Jónapot! Észerevettem egy hibát méghozzá a Játékoknál rámegyek hogyy Státusz szerint rendezze a játékokat akkor ezt írja ki legfelülre a lapnak:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/counter-strike2.hu/php/modul_mod/modlist.php on line 114 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'OUT DESC' at line 1 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/counter-strike2.hu/php/modul_mod/modlist.php on line 117
Rajta vagyunk!
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
26
március 26, hétfő 20:17
Válasz -nAraNC$- # üzenetére
Hi! egy kis aprócska hibát vettem észre :) a steamen a painkiller gold edition ára 19.95 és itt lemaradt a végérõl egy 5-ös! mert az van irva 19.9
Javítva!
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
25
március 26, hétfő 20:16
Válasz unresolved - csajszi # üzenetére
asszem találtam egy hibát, de lehet csak a szemem káprázik itt pont a hsz melett --> vannak a "játékok" felirat mintha az nálam IÁTÉKOK lenne de sry ha nem
Fixálva!
Vita lezárva az egyikõtök Explorert mig a másikotok FF-et használt valszeg.
Vendég felhasználó
24
március 26, hétfő 20:04
Válasz [Dd]REPARATUR (HUN) kadét # üzenetére
nálam J betû. vegyél agy monitort
ha nem haragszol meg nalam az akkor is i betu klikk es az uj monitiromat sem cserelnem le ha nem baj!
[bd]Sparco
Vendég felhasználó
23
március 26, hétfő 19:33
-nAraNC$-
Vendég felhasználó
22
március 26, hétfő 18:34
Hi! egy kis aprócska hibát vettem észre :) a steamen a painkiller gold edition ára 19.95 és itt lemaradt a végérõl egy 5-ös! mert az van irva 19.9
csmovie ! cicc
Vendég felhasználó
21
március 26, hétfő 17:30
Legalább ezt az oldalt ne rontsd el a HSZ-iddel ha már a cs2-vel azt tetted :(
uhh..bocsi !
[Dd]REPARATUR (HUN) kadét
Vendég felhasználó
20
március 26, hétfő 16:51
nálam J betû. vegyél agy monitort
Vendég felhasználó
19
március 26, hétfő 16:42
asszem találtam egy hibát, de lehet csak a szemem káprázik itt pont a hsz melett --> vannak a "játékok" felirat mintha az nálam IÁTÉKOK lenne de sry ha nem
az nalam is i betu
unresolved - csajszi
Vendég felhasználó
18
március 26, hétfő 16:27
unresolved - csajszi
Vendég felhasználó
17
március 26, hétfő 16:21
Válasz csmovie ! cicc # üzenetére
én erre magamtól is rájöttem sparco! OKOS vagyok nem?:) Hiba: Nem találok :D
Legalább ezt az oldalt ne rontsd el a HSZ-iddel ha már a cs2-vel azt tetted :(
SiR | Neo
Vendég felhasználó
16
március 26, hétfő 15:55
az hogy túl jó lett :D
csmovie ! cicc
Vendég felhasználó
15
március 26, hétfő 14:42
én erre magamtól is rájöttem sparco! OKOS vagyok nem?:) Hiba: Nem találok :D
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
14
március 26, hétfő 13:31
Jó lett köszi!
De ez le is volt irva regnél ;) de azért minden jó ha jó a vége! :D
[bd]Sparco
Vendég felhasználó
13
március 26, hétfő 13:24
Jó lett köszi!
Sparco
Vendég felhasználó
12
március 26, hétfő 13:20
Válasz rocker # üzenetére
Figyi menj be a cs2hu-n az adatlapodhoz, menj a profil módosításához és ott pipáld be a steampowerew.hu-t onnantól kezdve a regisztrációd él ezen az oldalon is
ohhh nagyon szépen köszönöm!:)
rocker
Vendég felhasználó
11
március 26, hétfő 13:17
Válasz Sparco # üzenetére
én uygyanazzal a felhasználónévvel + jelszoval nem tudtam bejelentkezni mint cs2hunon:(...mer látom hogy hentesnek meg a töbieknek még a komment szám is megmaradt
Figyi menj be a cs2hu-n az adatlapodhoz, menj a profil módosításához és ott pipáld be a steampowerew.hu-t onnantól kezdve a regisztrációd él ezen az oldalon is
Sparco
Vendég felhasználó
10
március 26, hétfő 13:16
HENTES!nem jó valami a bejelentkezési rendszerben nálam:'( ugyanazt beírtam vagy 3szor direkt lassan leellenörizve, még lekéreztem az elfelejtett jelszavamat is de nem kapcsolodik be:(
.:|InD|:.c.U.D.a
Vendég felhasználó
9
március 26, hétfő 13:10
háát:s NEM TOM MI LEEHT BIZTOS JÓL IRTAD BE?NAGYBETÛ..
Sparco
Vendég felhasználó
8
március 26, hétfő 13:09
én uygyanazzal a felhasználónévvel + jelszoval nem tudtam bejelentkezni mint cs2hunon:(...mer látom hogy hentesnek meg a töbieknek még a komment szám is megmaradt
Vendég felhasználó
7
március 26, hétfő 13:06
MINDENKINEK NAGYON GRATULÁLOK hogy megcsináltátok és remélem a fordítás is ien jó lesz!
Vendég felhasználó
6
március 26, hétfő 13:05
DE ÉN MOST TETTEM MEG!mért neked nem mükxik?
Sparco
Vendég felhasználó
5
március 26, hétfő 13:04
hy itt nem tudok ugyanazzal a Felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezni mint cs2hu-n?
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
4
március 26, hétfő 12:32
Válasz [LAMAs]GeRgO # üzenetére
Én még mindig a hibáát kerestem :D:D::D omg nézem nincs hiba ^^
Akkro az macskakemény!
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
3
március 26, hétfő 11:58
Válasz [LAMAs]HeNtEs # üzenetére
Köszönjük az észrevételt!
Jogos volt, a hibát elhárítottuk!
Én még mindig a hibáát kerestem :D:D::D omg nézem nincs hiba ^^
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
2
március 26, hétfő 11:47
Válasz bRuT3 # üzenetére
Hi!! Találtam egy hibát (remélem hogy nem tévedek) az új játékok fül alatt, ha rákattintok a Vampire képre, akkor a cs 1.6 ra ugrik.
Köszönjük az észrevételt!
Jogos volt, a hibát elhárítottuk!
bRuT3
Vendég felhasználó
1
március 26, hétfő 11:38
Hi!! Találtam egy hibát (remélem hogy nem tévedek) az új játékok fül alatt, ha rákattintok a Vampire képre, akkor a cs 1.6 ra ugrik.