A Steam a világ legnagyobb kontent rendszere, amelyen keresztül bárki játékokat vásárolhat és tölthet le az internetről, egy igen egyszerű kliensen keresztül. A Steam a vásárláson és a fájlok egyszerű letöltésén túl számos extra szolgáltatást nyújt, amelyenknek köszönhetően cseveghetünk szóban és irásban barátainkkal, és láthatjuk hol játszanak (Steam Friends), szervereket kereshetünk játékunkhoz, és ha nincs hely automatikus próbálkozásra rakhatjuk a programot (Steam Servers), válogathatunk játékaink között (Steam Games), vásárolhatunk új játékokat vagy ingyenes demókat tötlhetünk le (Steam Store www.steamgames.hu), csatlakozhatunk baráti körökhöz (Steam Groups), illetve még számos egyéb funkciót élvezhetünk a Steam hálózatán. A Program ingyenesen letölthető függetlenül attól, veszünk játékot vagy nem. A Steam lehetőséget ad arra, hogy felületét (Ezálal a statisztikákat, chat-et stb.) bármilyen a Steam-en akár nem is fellelhető játékban használjuk.
Ok, megtalaltam, csak van egy bazi nagy problemam, akarhogy irom be "-" jellel vagy anelkul azt mondja: Invalid code.. WTF?
Sabee
Vendég felhasználó
58
szeptember 29, hétfő 18:10
Sracok, neten megvettem a jatekot, kaptam egy code-t (egy angol ismeroshoz szallitottak ki,a ki elkuldte emailben). A kerdesem az: egy cimbora mar odadta a jatekot feltelepitesre, de ugye az o loginjaval passwdjevel. Hol tudom letrehoznia sajatom ?:)
MoonDoom
Vendég felhasználó
57
november 14, szerda 21:25
Válasz krisi # üzenetére
már amint irtam az account lopásnál aki ezeket az accokat lopja itt van a címe 18 ker közelében van ahol én lakok és a címe adam_papaja@hotmail.com már sok ember accját el lopta közülük az enyémet és ugy összesen 30 at
Szevasztok !
Huuu, most majdnem én is bebuktam ezzel az arcal, (adam_papaja@hotmail.com) felvett msn-re, mondta hogy látta a hirdetésem, hogy acccountot adok el.Mondom persze megvan még... mondta mindenféleképpen kell neki.Mondom ok ... Utána mondta, hogy spanjának van egy accountja van benne csomo gáma, mondom fa$za, printelt is képet ahogy tölti(szoval nem fake volt) utána mondta,ha oda adom az accountomat(5játék van benne)+fizetek 5ezret rá, akkor oda adja azt a másik accountot(18játék, köztük Team For..2, HL2 EP2 stb... ) mondom kössz nem ... utána mondta ellopja haverjátol azt az accountot, és cseréljünk ! Mondom háát ... még meggondolom..és hogy menne a csere ? Mondta adjam meg elöször én az accountom (á-á ez nem megy..) na mind1 .. már majdnem megadtam neki, de mondom rákeresek az msn cimére google-val ..és akkor dobta ki ezt ... Huuu még jo hogy nem döltem be neki ! Remélem más sem fog ! :)
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
56
november 7, szerda 23:07
Válasz Khy # üzenetére
Játszani akarooook, de nincs idõõõõõõõõm.....
Énis szintén ugyanaz a cipõ!
Khy
Vendég felhasználó
55
november 7, szerda 15:17
Játszani akarooook, de nincs idõõõõõõõõm.....
krisi
Vendég felhasználó
54
november 3, szombat 12:18
már amint irtam az account lopásnál aki ezeket az accokat lopja itt van a címe 18 ker közelében van ahol én lakok és a címe adam_papaja@hotmail.com már sok ember accját el lopta közülük az enyémet és ugy összesen 30 at
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
53
október 28, vasárnap 17:59
Válasz .#ops | -Nova- # üzenetére
Hi! Nem tudjátok véletlenül, hogy mi van a steammel? sokszor nem látom a friendseket vagy gameközben akármelyik szerveren kiírja hogy "no steam logon". Ez egy általános probléma vagy csak engem nem szeret a steam? Választ elõre is köszi
Nekem se megy... biztos bütykölnek alamit.
.#ops | -Nova-
Vendég felhasználó
52
október 28, vasárnap 15:28
Hi! Nem tudjátok véletlenül, hogy mi van a steammel? sokszor nem látom a friendseket vagy gameközben akármelyik szerveren kiírja hogy "no steam logon". Ez egy általános probléma vagy csak engem nem szeret a steam? Választ elõre is köszi
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
51
május 4, péntek 15:07
Válasz [LAMAs]GeRgO # üzenetére
Hát most 3,4 G az nem kevés :D Asszem ezt most nlehet nem szedem le 3,4 G az nagyon sok!
De neki egy link kell... 3,4G az lennt van olyan 2-3 ór aalatt max.
Ricchi
Vendég felhasználó
50
május 2, szerda 20:11
csa all en a CZ vel jaccom es regebben 100fps em voolt mig most csak 50 ati radeon 9200 SE m van aki tud egy jo drivert hozzá az pls adja meg a llinket thx (az ati oldalarol sem volt jo hozza az a driver):((((
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
49
április 3, kedd 21:12
Válasz GÃßÊ # üzenetére
Csá all
Nem tudja nekem letölteni valaki a Fakefactory's Cinematic mod V.4-et mert nekem 66 órámba tellene. Meg ha sikerülne is letöltenem kell hozzá valamilyen program. Ha valaki van olyan kedves hogy letölti nekem akkor küldje el e-mail-ben:gabor940825@citromail.hu Elõre is köszi :-)
Hát most 3,4 G az nem kevés :D Asszem ezt most nlehet nem szedem le 3,4 G az nagyon sok!
GÃßÊ
Vendég felhasználó
48
április 3, kedd 12:57
Csá all
Nem tudja nekem letölteni valaki a Fakefactory's Cinematic mod V.4-et mert nekem 66 órámba tellene. Meg ha sikerülne is letöltenem kell hozzá valamilyen program. Ha valaki van olyan kedves hogy letölti nekem akkor küldje el e-mail-ben:gabor940825@citromail.hu Elõre is köszi :-)
Mat
Vendég felhasználó
47
április 2, hétfő 20:37
Válasz GÃßÊ # üzenetére
Azért írja ki ezt mert futtatva van a steamhungarian.reg futtasd a steamoriginal.reg-et vagy töltsd le a magyarosítását a www.magyaritasok.hu -ról.
kössz!!!
télleg ez volt a baj...
[Dd]REPARATUR (HUN) kadét
Vendég felhasználó
46
április 2, hétfő 16:55
ez fõleg a P III-asomon érezhetõ. szar melóhely. nem tok cs-zni. csak a red alert megy. win 98 powa
csak én érzem úgy, vagy ez tényleg gyorsabb oldal mint a cs2hu???
GÃßÊ
Vendég felhasználó
43
április 2, hétfő 12:54
Válasz MaT # üzenetére
Hy! (tom h nem ide való de azért leírom) Elindítom a HL2 Dm-et v a Lost Coast-ot és ezt írja
ki: "Platform error: module failed to initialize"...meg valami
memóriacímre hivatkozik hogy nem lehet elvégezni valami
mûveletet...mikor a HL2-õt futtatom akkó semmi baj... Ha tudjátok h hogyan lehetne helyrehozni akkó lécci írjátok meg.
Azért írja ki ezt mert futtatva van a steamhungarian.reg futtasd a steamoriginal.reg-et vagy töltsd le a magyarosítását a www.magyaritasok.hu -ról.
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
42
április 1, vasárnap 20:55
Válasz MaT # üzenetére
Hy! (tom h nem ide való de azért leírom) Elindítom a HL2 Dm-et v a Lost Coast-ot és ezt írja
mûveletet...mikor a HL2-õt futtatom akkó semmi baj... Ha tudjátok h hogyan lehetne helyrehozni akkó lécci írjátok meg.
PlatformError:modulefailedtoinitialize itt a megoldás !!! half life 2 half life source tehát magyarosítás után jött ez nekem megoldás: VEGYÉTEK KI A HALF LIFE DVD-T fél óra kínlódás után sikerült rájönnöm Remélem a keresõ megtalálja
Nem tudom megy e googleval találtam :D
MaT
Vendég felhasználó
41
április 1, vasárnap 09:24
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
40
március 31, szombat 19:49
igyekeztünk...
sidocious
Vendég felhasználó
39
március 31, szombat 16:12
Le a kalappal srácok, minõségi oldal, az igazi steampowered akár el is áshatja magát :)
Neo
Vendég felhasználó
38
március 31, szombat 11:45
Hát ja én voltam a buta! A fene se gondolta volna ,hogy 12 éve ismerem és el lopta:) Nem tudok vele semmit se csinálni az a legnagyobb baj még akkor se kapnám vissza ha szarrá verem az agyát. Szal seniken nem szabad megadni!!!
csmovie ! cicc
Vendég felhasználó
37
március 29, csütörtök 15:43
Egy accountot akkor sem adok ki..Egyszer adtam oda valakinek, a legjobb barátomnak. Nem lopta el, nem is akarta, azért adtam oda neki, mert megbízok benne..De amíg neten van egy barátom, személyesen nem ismerem, akár megbízok benne akár nem..Nem adom neki oda az accountom..Lehet ellopta, de akkor te voltál a buta, hogy odaadtad neki..^^
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
36
március 29, csütörtök 14:27
Jézusom .. :D
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
35
március 29, csütörtök 09:43
Az kemény, de hogy lehget ellopni egy accountot? :D:D csak úgy ha kiadod....
Neo
Vendég felhasználó
34
március 27, kedd 14:19
CeNSoreD ! -es voltam. Mindtaddig amig a klántársam és egyben a CL-em el nem lopta az accountom.
A sponsoroknak mondom ne higgyenek el semmit CeNSoReD ! H@WeR-nek mert csak hazudni tud és kihasználja õket.
Jah és még valami war-on a gigacenter ellen WH-zott XD.
[Kimmuriel]
Vendég felhasználó
33
március 27, kedd 07:03
Válasz unresolved - *Sam # üzenetére
Konkurencia cica topikjának? :(
félsz?
unresolved - *Sam
Vendég felhasználó
32
március 26, hétfő 21:18
Konkurencia cica topikjának? :(
encLave - csajszi
Vendég felhasználó
31
március 26, hétfő 21:01
Válasz csmovie ! cicc # üzenetére
miért kell oltani? Szóltam rossz szót hozzád?
Nem! Csak már unatató amiket felirsz lsd cs2-n "Jön a GÕZös..."
int.Team | RanDo
Vendég felhasználó
30
március 26, hétfő 20:53
vmeik flém huszár flémelje le a kommentemet ! (az álltalában elindít egy komment sorozatot és az csíz)
[W.o.B]Z!p
Vendég felhasználó
29
március 26, hétfő 20:36
cseveg csev csev csev csev
csmovie ! cicc
Vendég felhasználó
28
március 26, hétfő 20:30
Válasz [Kimmuriel] # üzenetére
hm még olyan.. új..
új de jó!
[Kimmuriel]
Vendég felhasználó
27
március 26, hétfő 20:21
hm még olyan.. új..
McDöglesz
Vendég felhasználó
26
március 26, hétfő 20:09
Válasz a&d ^ guMee # üzenetére
Hmm..idegen topik szagot érzek :)
hú, vadul vadul... egy nap és ennek a 80%-a is a te kommenjediböl fog állni
a&d ^ guMee
Vendég felhasználó
25
március 26, hétfő 19:29
Hmm..idegen topik szagot érzek :)
[HC]WildChild
Vendég felhasználó
24
március 26, hétfő 19:17
Válasz [LAMAs]HeNtEs # üzenetére
lamassal nálad van csak gond.. nekem mind lejön.. délután volt egy kis szerver karbantartás azért akad be a site.
aha, koszi! nem ertem miert nem megy...kethetente ujrarakom a windowst, azzal nem lehet baj... De majd ha megindul ket napom hirnezessel fog eltelni
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
23
március 26, hétfő 18:54
Válasz [HC]WildChild # üzenetére
kommentekre... de lenyegtelen, csak gondoltam valamiert megharagudtal Amugy akadozik az oldal, percekig se ide, se a CS2HU ra nem tudok belepni.. a LAMAs pedig 5 honapja nem megy
lamassal nálad van csak gond.. nekem mind lejön.. délután volt egy kis szerver karbantartás azért akad be a site.
-nAraNC$-
Vendég felhasználó
22
március 26, hétfő 18:39
Válasz unresolved - csajszi # üzenetére
Max te vkivel, de veled senki :D
milyen igaz :DDDD
:)Csucsu
Vendég felhasználó
21
március 26, hétfő 18:37
Duma nélkül nem élek meg
csmovie ! cicc
Vendég felhasználó
20
március 26, hétfő 18:35
Válasz unresolved - csajszi # üzenetére
miért kell oltani? Szóltam rossz szót hozzád?
unresolved - csajszi
Vendég felhasználó
19
március 26, hétfő 17:41
Válasz csmovie ! cicc # üzenetére
csevegni akarok!
csmovie ! cicc
Vendég felhasználó
18
március 26, hétfő 17:29
csevegni akarok!
[HC]WildChild
Vendég felhasználó
17
március 26, hétfő 15:28
Mire nem írtam vissza?
kommentekre... de lenyegtelen, csak gondoltam valamiert megharagudtal Amugy akadozik az oldal, percekig se ide, se a CS2HU ra nem tudok belepni.. a LAMAs pedig 5 honapja nem megy
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
16
március 26, hétfő 15:26
Bocsi fiúk, de valaki baszogatja az oldalt, nem tudod tamisoft ki lehet az?
[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
15
március 26, hétfő 15:13
Válasz [HC]WildChild # üzenetére
HeNtEs, haraxol ram? Soha nem irtal vissza.
Mire nem írtam vissza?
[HC]WildChild
Vendég felhasználó
14
március 26, hétfő 15:12
De azért most már jó hogy minden jó ugye? Mai napon már kb 1ora 30 percet volt a fülemen a teló és nektek? :D mi vagyok én titkárnõ? :D
jajj nekem egesz nap meg sem szolalt.. mi vagyok en, folosleges telefont hordozo?:P meg adod a szamod GeRgO? olyan jol mutatna a telomba
[LAMAs]GeRgO
Vendég felhasználó
13
március 26, hétfő 14:56
De azért most már jó hogy minden jó ugye? Mai napon már kb 1ora 30 percet volt a fülemen a teló és nektek? :D mi vagyok én titkárnõ? :D
[HC]WildChild
Vendég felhasználó
12
március 26, hétfő 14:26
Én midneképpen :DDD
HeNtEs, haraxol ram? Soha nem irtal vissza.
[HC]WildChild
Vendég felhasználó
11
március 26, hétfő 14:25
AZért jó látni vannak új arcok is, ezt szueressük, felkeltetek már? Engem a reggeli kávé se tett rendbe máskor este 8 ra idõzítjük a meglepetés partikat.
anyum nem engedte h fennamradjak, meg mindig lelki traumam van h ilyenrol lebaradtam:( muszaly volt felkelnem... ha lehet este 8 orara jojjenek a meglepik... tudod mien rossz h jon egy "csoda", lemaradok s egy hetig ki vook keszulve?:)