Steam

A Steam a világ legnagyobb kontent rendszere, amelyen keresztül bárki játékokat vásárolhat és tölthet le az internetről, egy igen egyszerű kliensen keresztül. A Steam a vásárláson és a fájlok egyszerű letöltésén túl számos extra szolgáltatást nyújt, amelyenknek köszönhetően cseveghetünk szóban és irásban barátainkkal, és láthatjuk hol játszanak (Steam Friends), szervereket kereshetünk játékunkhoz, és ha nincs hely automatikus próbálkozásra rakhatjuk a programot (Steam Servers), válogathatunk játékaink között (Steam Games), vásárolhatunk új játékokat vagy ingyenes demókat tötlhetünk le (Steam Store www.steamgames.hu), csatlakozhatunk baráti körökhöz (Steam Groups), illetve még számos egyéb funkciót élvezhetünk a Steam hálózatán. A Program ingyenesen letölthető függetlenül attól, veszünk játékot vagy nem. A Steam lehetőséget ad arra, hogy felületét (Ezálal a statisztikákat, chat-et stb.) bármilyen a Steam-en akár nem is fellelhető játékban használjuk.
Facebook button

Steam
Steam
STEAM Közösség
Csak regisztrált felhasználóknak!

ELLOPTÁK AZ ACCOUNTOM
Létrehozta:
2007/11/10

ALL Ellopták az accountom! megváltoztatták a contact e-mail address-t. mit tudunk tenni ilyenkor? megvan az aktiváló kód! akkor lehet segíteni a dolgon? :/
Új hozzászólás
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre: HeNtEs (április 30, csütörtök 12:10)

Neved:
CAPTCHA
2
1
golyo1983
Vendég felhasználó
56
február 8, szerda 20:26
Válasz erre az üzenetre
sziasztok énis igy jártam tegnap este még játszotam stemen regel meg azt irta nem jó a jelszó leküldte a biztonsági kulcsot beirtam uj jelszó és azt irja nemjó a biztonsági kulcs vagy felhasználónév vagy email ezt 50 szer probáltam de ha hónapokig jó volt most gáz van valaki tudna segiteni?    1983brutus@gmail.com

asdER
Vendég felhasználó
55
november 18, péntek 20:14
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz Danee777 #54 üzenetére
nekem kell :D

Danee777
Vendég felhasználó
54
november 16, szerda 17:23
Válasz erre az üzenetre
kinek kell egy steam account?

goku
Vendég felhasználó
53
november 11, péntek 20:47
Válasz erre az üzenetre
sziasztok
segitene vki?
 vki elopta az accuntomat és megvaltoztatta a jelszavamat és nemtom viszaszerezni ASD xD

BadGirl
Vendég felhasználó
52
május 6, péntek 14:20
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz BadGirl #51 üzenetére
Az még lemaradt, hogy semmi hivatalos stílus, mintha a haverod lenne, tele helyesírási hibákkal. Egyetlen ügyfélszolgálat sem alkalmaz ekkora tanyasi bunkókat, úgyhogy még egy szűrőmódszer, ha egy kicsit is odafigyelsz. Meg nem árt, ha Tomi felhasználónevedhez a tomi123-nál kicsit erősebb jelszót választasz, mert ezt már a mai bölcsisek is kitotózzák :-) Ja és valószínúleg a Tomi-s e-mailedhz is valami tomi321 jelszó lehet, szóval kb 75%-ban a te hibád, hogy el tudták lopni. Tudom, h keményen hangzik, de sokat tehet mindenki a saját biztonságáért.

BadGirl
Vendég felhasználó
51
május 6, péntek 14:16
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz shadow #43 üzenetére
Ügyfélszolgálat felhasználónévvel csak csaló írhat rád, a steam nem fog veled csevegőablakban kommunikálni Smile
Akit érdekel a lopásos módszer, aminek ne dőljön be, az nézze meg a printscreen-elt oldalt:
http://kepfeltoltes.hu/view/110314/support_chat1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mart!nH.˘^^
Vendég felhasználó
50
május 5, csütörtök 13:52
Válasz erre az üzenetre
Hali mindenkinek!
Nekem is ellopták az Accountom. A jelszómat váltosztatták meg. Ha E-mailt küldök Freemailomra akkor a levélben hibát írFrown. Mit tudok tenni ijenkor? Pls segitsetek...előre is köszönöm! Nekem is ha valaki tud vmit irjon erre a címre: (msn) hingyi28@freemail.hu

patrik
Vendég felhasználó
49
április 18, hétfő 16:32
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz Sniper Fox #42 üzenetére
ellopták a steamom nem enged belépni steaba mert vki megváltoztatta a jelszot ha alaki tud segiteni h h szerezhetném vissza az vegyen fel MSN re léci
pate.sz13@hotmail.com

batebeni
Vendég felhasználó
48
április 16, szombat 15:03
Válasz erre az üzenetre

jó tanácsok: LEGYETEK PRIVÁTBAN MINDIG! Youtubon is fent van v 1000 steam account hack h elég 1 acccount name azt viszontlátásra!
2.Senkinek , még a rokonaidnak se add meg a FELHASZNÁLÓDAT ÉS A PW-T!
3.Ne menjetek semmi olyan honlapra ami nem css-s illetve nem olyan honlapt amit nem ismersz (kivéve ha olyat ismersz h lekell tölteni vmit akk ne menj fel!) mert így engem is beszopattak!
3.NINCS NYEREMÉNY JÁTÉK! CSAK EMAILON ÍR NEKED A VALVE (több millió gamer azaz kb 0,003 % h nyersz vmit :S
4. Mr.Valve illetve semmiylen steam hungary nem ír rád! (XD)

0creation
Rank
47
április 12, kedd 23:18
Privát üzenet Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz newman #34 üzenetére
Hello!

Egy pár infót szeretnék cáfolni az urc.jocset.com-al kapcsolatban, tisztánlátás végett!
Ad1: A klán és a weblap már több mint 6 éve létezik, ebből az utolsó 1-2 év osztotta meg a csapatot steames és nonsteames, valamint steamből nonsteambe visszatérő tagokra.
Ad2: Igen, a weblap serverén létezett annó egy steamback mappa, mely egy bizonyos csaló léprecsalására volt hivatott, majd fent felejtődött
Ad3: Fent felejtődött de a 20 fős csapatlétszámból mindössze 3 ember fért hozzá a valódi kódhoz, mely nem zárja ki a tényt hogy ügyes hacker-ek megtehették ha gondolkodni akartak ilyenen.
Ad4: A csapat semelyik tagja SOHA nem lopott accountot és nem használt fel olyan információkat melyeket a lap felhasználói bizalommal adtak át.
Ad5: A csapat weblapja jelenleg server költözés miatt (webserver) áll. A steam server jelszó nélkül üzemel, a nonsteam server pedig a legutolsó jelszóval használható.
Ad6: Az összes beírt jelszó törölve lett, adatbázisban soha nem lett eltárolva és mivel a steamback oldalt is töröltem a server költözéskor, ez a veszély már többet senkit nem fenyeget!

Üdv.: CREation as team.urc Pr0 L4m4

U.i: értékeljétek őszinteségem.

creation
Domeeeeee
Vendég felhasználó
46
március 27, vasárnap 12:42
Válasz erre az üzenetre
Ellopták az accom Valaki tudna segiteni mit tegyek? pls légyszi :D :S  Elérhetőség: domibarca10@hotmail.com

0killiusz7
Rank
45
március 18, péntek 19:00
hello
nekem is ez a baj mind a steam accountomat és az emailomat ellopták
nem jó se a gmailra se a steam re a kódom
valaki tud segíteni?
azt megköszönném
hattila40@gmail.com

killiusz7
Markosz
Vendég felhasználó
44
január 18, kedd 15:13
Válasz erre az üzenetre
cső mindenkine!
Sajnos nekem is ellopták az accountomFrown!
a kódot meg az emailcímet nyomták át!
ha valaki tus segítsen.
Előre is kösz!
e-mail:markosz12@freemail.hu

ja és szerintetek feltörő progival vissza lehetne szerezni??
ha igen kérlek küldjetek olyan linket ahonnét le tudom szedni.
THX

shadow
Vendég felhasználó
43
január 15, szombat 14:56
Válasz erre az üzenetre
sziasztok olyankor mi a teendo mikor szol nekem az ugyfelszolgalat h le leszek vac bannolva pedig nem csinaltam semmit csak olyan szeron voltam ahonnan le lett szedve a vac es felajanja a gyerek h atrakja masik id re az accomat es megmarad minden de semmi nem maradt meg csak az acc ilyenkor mi a teendo legyszi segitsetek 5 jatek volt rajta eredetibe!!!!!!!

42
december 28, kedd 13:50
Válasz erre az üzenetre
Válasz tecktonik_tomika #41 üzenetére
Már ne haragudj, de hüle vagy. Én is sokszor kapok ilyen linkeket h vmit nyertem. Ha valaki ilyet küld töröld az ismerőseid közül!
Amúgy fordulj a steam supporthoz!

Sniper Fox
41
november 21, vasárnap 21:53
Üdv! Ellopták a steam accomat. Ugy volt hogy jött egy link és mellette egy szöveg hogy nyertem egy játékot és belépek a profilba és ott tudom aktiválni és én beléptem és egyszerre eltűnt minden és már nem tudtam vissza lépni. a hitelesitő kodot már nem tudom és a többit mert telon vettem 10 Euroért. Amugy az acc nevem : tecktonik_tomika A regisztrálo email: formacska@hotmail.com Régi jelszó: tomi123 sajnos már nem jó Ha tudtok seggiteni valamit nagyon megköszönném előre is köszönöm megértéseteket. Üdv: Tomi Ha valaki tud segiteni vegyen fel: formacska@hotmail.com

tecktonik_tomika
0farkas_g
Rank
40
november 15, hétfő 16:38
Üdv!
Ellopták a steam felhasználómat és fogalmam sincs hogy ilyenkor mi a teendő. Segítségre lenne szükségem. Itt az msn címem: gabor.89@hotmail.com

farkas_g
0Tringer
Rank
39
november 5, péntek 09:32
sziasztok ellopták a stem akontomat  irtam a valvenak de nem irtak visza nem tudom miért irtam már nekik legáláb 10 üzenetet de semmi ha valaki tudna segíte ni azt  meg köszöném
megadom az MSN-címemet aki tud segíteni az vegyen fel.
Köszönettel.Tringer trogi17@windowlive.com

Módosítva
november 5, péntek 09:34

Tringer
0mathy522
Rank
38
június 20, vasárnap 19:55
Válasz erre az üzenetre
Válasz Night1995 #37 üzenetére
hello night1995 vegyél fel msn-re és segítek
bajkamatyi@hotmail.com

mathy522
Night1995
Vendég felhasználó
37
május 14, péntek 17:46
Válasz erre az üzenetre
Sziasztok! Tudnátok segíteni valahogy? Elloptál a steam felhasználómat:( És próbáltam írni e-mailt a STEAM által megadott e-mail címükre de nem érkezett meg hozzájuk mert se a citromail se az indamail nem tudta elküldein nekik valami hiba miatt. Nem tudjátok mi lehet a próbléma? esetleg csináljak egy másik e-mail címet ahóhonnan írjak nekik? Amúgy angolul írtam neki de nem hiszem hogy ez lenne a probléma forrása. Magyarul ugye ne próbálkozzak?
Köszönettel: Night :)

Night1995
Vendég felhasználó
36
május 14, péntek 17:43
Válasz erre az üzenetre

huarpadquad
Rank
35
május 9, vasárnap 13:30
Válasz erre az üzenetre
Válasz Lacza #29 üzenetére
EZ IGY VAN!!

arpadquad
0newman
Rank
34
május 4, kedd 12:54
egyik steam ismerősöm lenyúlta az accomat  , azt hitttem hogy jófej de tévedtem...szval belinkelte az oldalt stb stb és azt mondta hogy írjam be az infokat és lehet enyerni egy ingyen szerót pontokkal meg minden ,tedjem meg a klánért nahát 3 hónapig voltam a klánban de nem gondoltam volna hogy ilyen buzi a cl......
http://urc.jocset.com/steamback
SENKI NEM ÍRJON BE SEMMIT MERT LENYÚLJÁK AZ ACCOUNTODAT!!!!!!

newman
wilder1345
Vendég felhasználó
33
március 20, szombat 14:16
Válasz erre az üzenetre
benqq nekem te loptad el ha megtalállak és meg tom hol lax feljelentelek!!!

0benqq
Rank
32
március 13, szombat 11:16
Tegnap ellopták a steam accuntomat.
megváltoztatták a email contatot is.
PLs valaki segítsen nagyon hálláslennék.
Msn: jarabik.bence@hotmail.com
Xfire: dadge8

benqq
31
február 27, szombat 19:49
Háh, nézzétek!
Soha ne mondd el a jelszavadat senkinek.
DSG ₪ Head Hunter [HUN]: Cső!! Ingyen Gémek tesa!! http://freesteamgamesforme.tk/
DGS ₪  λttila: De nem kék
DGS ₪  λttila: az url elje
DSG ₪ Head Hunter [HUN]: az no problem
DGS ₪  λttila: VEDD MEG BAZDMEG
DGS ₪  λttila: NE LOPKODJ
DGS ₪  λttila: tényleg amőgy
DGS ₪  λttila: ezzel mennyi pénzt keresel?
DGS ₪  λttila: mer mondjuk szerzel egy accot, amin van 10 game
DGS ₪  λttila: az minimum 10 k
DSG ₪ Head Hunter [HUN]: aha
DGS ₪  λttila: de jólnézki az oldal
DGS ₪  λttila: jól összvan hozva
DGS ₪  λttila: csak az url
DSG ₪ Head Hunter [HUN]: ha akarsz te is beszálhacc
DGS ₪  λttila: megtévesztő
DSG ₪ Head Hunter [HUN]: jó pénz van belőle
DSG ₪ Head Hunter [HUN]: meg ingyen game-k :)
DGS ₪  λttila: nemistudom
DGS ₪  λttila: hányav vagytok benne?
DSG ₪ Head Hunter [HUN]: sokan xD
DSG ₪ Head Hunter [HUN] most Offline.

csak leírommá hogy ne dőljetek bé... Ja és nem állok be !

disasterpiece
30
február 27, szombat 19:27
Őszinténszólva én alapból kételkedek a virtuális pénzben, de szerncsére nem kell alkalmoznom...
Legbiztosabb ha hozza a futár, ott a pénz, számla azt kész. A steames játékokat is lemezzel vettem meg, és néztem, hogy pár esetben a kézhezkapott termék olcsóbb mint a neten vásárolt. Ja, meg gyorsabban feltelepül.

disasterpiece
huLacza
Rank
29
február 23, kedd 16:21
Válasz erre az üzenetre
Válasz spiro01 #27 üzenetére
gratulálok hozzá.Nézegetem forumot,de hogy mennyi sötét ember van,megérdemlitek ha akkora balfaszok vagytok hogy ilyen miliökre nem figyeltek oda,vagy a korotok még nem érte el azt amit ezek a dolgok megkivűnnak mert épeszü felnött ember ilyet nem csinál !

Lacza
huHeineken
Rank
28
február 19, péntek 19:23
soha ne vegyél licitálós oldalno..

Heineken
0spiro01
Rank
27
február 10, szerda 23:16
Üdv!

A neten egy licitálós oldalon :D vettem a modern warfare 2 -t és a srác azt hazudta hogy majd küldi az account hozzáférést.De ez a mai napig nem történt meg csak a contact e-mail hozzáférést küldte el amt már meg is változtatott úgyhogy semmit nem érek vele.
Olvastam hogy kell valami 12 jegyű ügyszámot igényelni csak nem tudom ezt hogy kell.
Segítene valaki pls :(

spiro01
Csirke29(barcsalevente@citroma
Vendég felhasználó
26
január 30, szombat 12:50
Válasz erre az üzenetre
szevasztok!Én ezt beszoptam csak ugy h nekem azt mondta a gyerek h tesz sourcet az 1.6 omra!Írtam a steamnek angolul fordítógép segítségével de mivel nem vok perfect angol ezért nem igen válaszolta rá csak ennyit
Hello,

This email is a log of a conversation, for example a telephone call, between you and our staff.

Ha valaki van itt aki tudna segíteni vagy perfect angol és meg tudná nekem csinálni a fordítást akk azt megköszönném!
Választ mailemre várok: barcsalevente@citromail.hu

Köszi előre is!

sesadas
Rank
25
december 18, péntek 16:59
csoro gyerek:D:D:D

sadas
aziz18
Vendég felhasználó
24
november 22, vasárnap 19:49
Válasz erre az üzenetre

Goltfai G (HUN): csácsá
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): hy
Goltfai G (HUN): Attila unoaktestvére vagyok
Goltfai G (HUN): Attiusznak
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): ????
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): tényleg?
Goltfai G (HUN): aham
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): én meg az ezeréves barátja
Goltfai G (HUN): mesélte :)
Goltfai G (HUN): mondta hogy nagyon jó haverok vagytok
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): gyerek korunk óta
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): de rólad nem is mesélt
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): vagy csk én nem emlékszem:)
Goltfai G (HUN): biztos említett mert én Gabi vagyok
Goltfai G (HUN): lehet mert nem vagyok codos
Goltfai G (HUN): majdha ráérsz kicsit akkor lenne egy szivesség ha nem jelent gondot mert téged ajánlott ő szokott segiteni csak most nem ér rá
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): mondd gyorsan
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): mert nekem is indulnom kellene
Goltfai G (HUN): hát igazából annyi lenne hogy cod6-ban lenne egy 2vs2 meccsem az első, viszont éis meg akarom venni cska még nem kaptam meg a fizut majd decemberbe, most gey 20 percre oda tudod nekem adni ha megkérlek? az enyémet is szivesen oda adom neked, nagy Counter Strike-os vagyok van rajta cs 1.6 meg source is ha gondolod játszhatsz velük
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): most beszélek vele telefonon
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): ki is vagy?
Goltfai G (HUN): Gabi
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): érdekes, mert nem ismer ilyen unokatestvért
Goltfai G (HUN): pedig de
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): mondom, hogy most beszélek vele telón
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): de ezt a poént már lelőtték a cod fansite-on
Goltfai G (HUN): jah ok
_Aziz_(^1H^7U^2N^7): de jó próbálkozás volt
Goltfai G (HUN) is now Offline.

csak egy példa....

ukb0rZ
Rank
23
november 5, csütörtök 17:36
Thx Bucsek :) kiváncsi leszek hogy megy majd :) és megfogadom a tanácsaidat - mindig is CoD os voltam - és ugye eddig nem kellett a steam - de most a CoD6 nál kell :)

sNb0rZ
huBucsek
Rank
22
november 5, csütörtök 07:13
Válasz erre az üzenetre
Válasz b0rZ #21 üzenetére
ha nem nyitod meg az emileidre jött "reklámokat" és ott nem jelentkezel be, akkor simán megúszod, ja és evidens h jelszót sosem kérnek. És javaslom végezd el majd a contact e-mail megerősitését majd a settingben, és persze külön jelszó legyen az accod, meg az emiled, igy majd mindig tudsz kérni jelszoresetelő emilt vagymifenét.

Bucsek
ukb0rZ
Rank
21
november 3, kedd 23:46
Sziasztok :)
hmmm...érdekese az a steam + acc lopós téma...mivel én CoD -os vagyok, így eddig nem sokat tudok, konyítok erről a témáról - most a CoD6 erog MW2 steames lesz...Szóval lesz accom meg jelszó meg mittom én :) és mivel nem vagyok adakozós kedvemben és az életben is megtanultam, senkiben ne bízz meg...így valszeg igencsak kis esélyem van az accom "elvesztésére" ?! javítsatok ki ha tévedek :)

sNb0rZ
0ProEvoFan
Rank
20
november 1, vasárnap 09:48
én errra lennék kiváncsi ha valaki nekem ajánfékba vesz egy játékot, és ha ellopják az accountomat, akkor hogyan tudom bizonyitani h nekem megvolt az adott játék?

ProEvoFan
Kriko
Vendég felhasználó
19
október 31, szombat 14:20
Válasz erre az üzenetre
Pls help ellopták az accom nemtudom hogy msn:dudcsikrisz@citromail.hu pls vegyetek fel segitesetek. Előre is köszi:kriko

huBucsek
Rank
18
október 29, csütörtök 13:27
lehet csinálni ijen emil rekoveri mittoménmit.. ha egyáltalán megcisnáltad. a lényege h  regisztráltatod az emiled és akkor arra majd jön 1 jelszo. perszeha az akokdnak meg az emilednek nem ugyanaz a jelszava.

régen volt eről 1 hir

Bucsek
huuzi
Rank
17
október 20, kedd 14:48
pls vki help

uzi
huuzi
Rank
16
október 19, hétfő 15:39
Sziasztok!
Lécci valaki segítsen.Ellopták az accom v föltörték nemtudom de nagy a gáz.Részletesebben ha vki felvesz.MSN:pocok28@hotmail.com Xfire:visnyi21
Pls segítsetek

uzi
hudevour
Rank
15
július 14, kedd 15:15
akinek kell segíteni csak szóljon, könnyen vissaz lehet szerezni ha megvan a cd-key, amit le tudsz fotozni és főlé írni egy adott kódot, egy külön oldalt hoztak létre erre

devour
huSn00PiG
Rank
14
július 13, hétfő 16:37
Válasz erre az üzenetre
Válasz HeNtEs #9 üzenetére
Ha van egy CD kulcsa, ami arra az accra van felrakva, befényképezi úgy, hogy fölötte van az acc felh. neve írva, ad egy új contactmailt és csá...

Sn00PiG
wise man
Vendég felhasználó
13
július 13, hétfő 15:21
Válasz erre az üzenetre
http://totalcs.hu/blog/punkzoli/2009-05/reclaiming_a_hijacked_steam_account-punkzoli

roli
Vendég felhasználó
12
július 4, szombat 18:49
Válasz erre az üzenetre
Csá mindenkinek én csak azért irok mert kéne egy kis segitség ellopták az accom és szeretnék irni a steam nak csak kéne vki aki segitene mert nem nagyon értek hozzá. Előre is kösz. Xfire : 889955 MSN : roliboy1996@hotmail.com

huarpadquad
Rank
11
május 13, szerda 20:53
Sziasztok az accom disabled. az miért van?? pedig irtam steamnek és nemválaszolnak. eredeti,nemlopott minden megvan . válaszotokat várom

arpadquad
asheLLish
Rank
10
május 5, kedd 22:36
Válasz erre az üzenetre
Válasz HeNtEs #9 üzenetére
ezért nem lenne rossz ötlet, hogy a cd key el törölni (ha ugy tetszik resizni) tudnád az accountot

heLLish
huHeNtEs
Rank
9
április 30, csütörtök 12:10
Nem így semmiképp nem tudja vissazszerezni. A Steamen a legnagyobb problémát az jelenti, ha a kontakt emailt megváltoztatják, akkor bukod az accot teljesen :)

HeNtEs
8
április 22, szerda 23:12
Válasz erre az üzenetre
Válasz Robee #6 üzenetére
de ha haverod akkor ettöl elvileg alapból nem kell félned :D

tokee
7
április 22, szerda 23:11
Válasz erre az üzenetre
Válasz Robee #6 üzenetére
szerintem nem

tokee
Regisztráció

Online tagok:
0
Online vendégek:
1
Összes online látogató:
1

Gyik
Hogyan csináljunk konzolt?
A fő probléma megoldódik minden Steam játékkal játszó számára
Fórum
02/ 8 (20:26)
01/27 (11:37)
VAC
TAMASKAX20
01/19 (12:10)
Vasarlas
skrillex
01/ 6 (22:10)
11/18 (20:14)
11/16 (17:23)
11/11 (20:47)
10/28 (14:26)
10/ 4 (21:14)
09/30 (19:08)
Aktív fórum témák
Új fórum témák
Legaktívabb fórumozók
44 Fórum téma
FACEBOOK
Blogok

Eladó Counter-Strike...
gringostar
kedd, március 27. (09:33)
0
[Counter-Strike:...
gringostar
vasárnap, március 25. (20:36)
0
SEGÍTSÉG CoD5-ben!!!
xyLoMETAzoL
csütörtök, március 8. (13:59)
0
Megjelent az Ipad 3
DerDer
csütörtök, március 8. (00:08)
0
Tovább a dicsőség...
DISconnected
vasárnap, február 26. (15:24)
0
BLOG RSS
Letöltések
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 15.3M
4.4
ALL
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 13.2M
5.0
ALL
Steam 2010 UI HotFix
Javítások | 0.1M
5.0
ALL
NFS Shift Demo
Demók | 1160.0M
4.8
ALL
BECUP 2009 ADMIN...
Egyéb | 0.0M
4.2
ALL
Oldalfigyelő
1
12/03/27
ALL
1
Soon...
totalcs.hu
12/03/22
ALL
18
12/02/ 8
ALL
18
12/02/ 8
ALL
18
12/02/ 8
ALL
18
12/02/ 6
ALL
18
rFactor - Ligahírek
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
Simco rFactor 2...
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
totalgaming.hu

Legutóbb keresett kifejezések: mohaa 3in1 | Forza | crysis wars | gta 3 | colin | cshun | steam account | randall | HEF | Kód | 2009-03 | cs1.6 | death | gta2 | phats | second life | frissítés | source tv | casino | MW3 | Doom3 | hunwel | spiryt | web-e | zolee | rágcsáló | megalakult | configs | TGF van | burnout | deus ex | farewell | NBK | directx 8.1 | jelszó | norbesz | dfg | total gaming | jelentkezés | lövöldözős | Garry\'s mod | drive | Szerkesztöség | SZERKESZTÕFELVÉTEL | tf2 figurák | spor | League Of legends | nazi zombies | neutraliZ | crysis warhead | készítette | 15 éves | lady gaga | cod american rush | reflx | Olvas | Olvassátok! | TF@ | cod map | map | felvétel | asdasd | dragon ball | mx518 | bannolás | rfactor 2 | republic | gtr2 | steam eladás | Flack | assaultcube | jcove | ctf | zászlórablás | zászló | gépek | durva | La Maffia | dirt 3 | patch v1.3 | mw 3 | 9987 | sq_- | kenyér | cybergen | team-gigabyte | rift | fatál | icl spring | icl9 | covboy | portal 2 | sponsor | 30p | OGC Hentes | gamer eger | movie maker | maker | fear | ricsi |
Szolgáltatások: TOTALSTUDIO | TOTALMAIL
Magyarország legegyedibb ligája: TotalGaming Electronic League
Impresszum | Moderálási szabályzat | Médiaajánlat | Adatvédelem és felhasználási feltételek | Közösségednek nincs még színvonalas oldala? | Iratkozz fel hírlevelünkre | Linkelj ránk!

2007-2012 © TotalGaming Kft. - Minden jog fenntartva. Az oldalon található minden tartalom felhasználása, csak írásos engedéllyel lehetséges!
A felhasználók által feltöltött tartalomért felelősséget nem vállalunk!
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika

Bta
Community
játékos közösségek
Counter-Strike Source Call of Duty Series Modding Community Battlefield Series Steam Team Fortress Unreal Tournament Left 4 Dead Gangster Games Community Medal of Honor Series Racing Games Community Crysis Community
Service
csevegj, levelezz
Total Studio Total Mail
Network
234 online