Steam

A Steam a világ legnagyobb kontent rendszere, amelyen keresztül bárki játékokat vásárolhat és tölthet le az internetről, egy igen egyszerű kliensen keresztül. A Steam a vásárláson és a fájlok egyszerű letöltésén túl számos extra szolgáltatást nyújt, amelyenknek köszönhetően cseveghetünk szóban és irásban barátainkkal, és láthatjuk hol játszanak (Steam Friends), szervereket kereshetünk játékunkhoz, és ha nincs hely automatikus próbálkozásra rakhatjuk a programot (Steam Servers), válogathatunk játékaink között (Steam Games), vásárolhatunk új játékokat vagy ingyenes demókat tötlhetünk le (Steam Store www.steamgames.hu), csatlakozhatunk baráti körökhöz (Steam Groups), illetve még számos egyéb funkciót élvezhetünk a Steam hálózatán. A Program ingyenesen letölthető függetlenül attól, veszünk játékot vagy nem. A Steam lehetőséget ad arra, hogy felületét (Ezálal a statisztikákat, chat-et stb.) bármilyen a Steam-en akár nem is fellelhető játékban használjuk.
Facebook button

Steam
Steam
STEAM Közösség
Csak regisztrált felhasználóknak!

accountok
Létrehozta:
2007/04/11

ALL Van egy CSS accountom (ugy vettem mediamarktban)
és most rendeltem meg a HL2-t és csak anyit akarok kérdezni h egybe lehet e olvasztani a kettõt? Ha igen hogyan?
Új hozzászólás
2
1
huSn00PiG
Rank
90
december 25, szombat 17:38
Privát üzenet Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz MAFIA. #89 üzenetére
Csak hogy leegyszerűsítsük: Ez egy CS anthology, egy HL2, meg egy Orange Box. A többi vagy a csomagban van benne, vagy ingyen lehet letölteni.

Viszont ha jól tudom a Steam EULA tiltja az accountok átadását, ha megneszelik, akkor bannolhatják szó nélkül az összes játékot(prohardveren is pl. pont ezért nem lehet hirdetni ilyet)

Szintén hozzáteszem, hogy most Steam karácsony alkalmából CSS 3,75 euró(kb.1000Ft), amihez ezen játékok fele jár. Tiszta account, nem fenyeget banveszély, saját név/email/jelszó.

Sn00PiG
kzMAFIA.
Rank
89
december 16, csütörtök 13:43

Eladó steam acc Az alábbi játékok taláhatók az accomon:

2007 az account

Alien Swars
Counter-Strike
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes
Counter-Strike: Source
Counter-Strike: Source Beta
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Pirates, Vikings, & Knights II
Portal
Ricochet
Team Fortress 2

Árat nemírok ha komolyan érdekel a dolog akkor úgy is megtudunk egyezni.
Bármilyen kérdésen van nyugodtan fordulj hozzám.

Ha igényt tartasz a lemezekre természetesen ezt is biztositani tudom a számodra.
Elérhetőség: mafpp33@gmail.com            erre az email címre irjatok:P

Köszönöm hogy elolvastad a bejegyzésemet az esetleges helyesírási hibákért pedig elnézésedet kérem:P:)

MAFIA.
88
szeptember 7, kedd 22:40
Szintem bármien steam accot/key-t vennék jó pénzért!!!Akinek lenne eladó irjon!

Questhelper
szepi.23
Vendég felhasználó
87
augusztus 26, szerda 14:25
Válasz erre az üzenetre
Helló!
Nekem van egy problémám.
Ellopták az accountomat és ráaktivált az illető egy játékot.
Valamiért ezután a steam megszüntette ezt az akkot.
CD-Key-em van CD-m is mindenem megvan!
Mit lehhet tenni hogy újra tudjak vele játszani?
Ha valaki tud egy jó modszert írjon nekem!
Email:   szepi.23@hotmail.com
Msn:ugyan ez
Segítségeteket előre is köszönöm!!!!!!

abydos
Vendég felhasználó
86
június 19, péntek 21:26
Válasz erre az üzenetre
Vagy nem lehetne örökre bannoltatni valahogyan Steamról? Mert megtennék bármit, csak hogy ez a csíra soha többé ne merjen net közelbe menni!!!

/a rendőrség pénteken csak 1-ig fogad hívást/

abydos
Vendég felhasználó
85
június 19, péntek 20:52
Válasz erre az üzenetre
Már az egyik hírhez linkeltem, de itt jobb helye van (törölhető onnan-steam skineknél).

Lementettem egy kellemes kis csevejt egy account tolvajjal. Ezekkel nem lehetne mit kezdeni? Rendőrségi feljelentés stb: http://gameworld.blog.hu/2009/06/19/steam_account_lopasi_kiserlet

Sztetek egy feljelentéssel, ezeket megtalálhatná a rendőrség, vagy foglalkozna vele egyáltalán? 

Tham
Vendég felhasználó
84
május 30, szombat 21:45
Válasz erre az üzenetre
az lenne a kérdésem hogy veszek (nem steamről) egy játékot és azt be lehet e rakni steam accountomba?

hutesco
Rank
83
március 13, péntek 22:55
nem adhatod tovább, max a tf2 kétszer lesz meg

tesco
82
március 13, péntek 21:32
sziasztok

Az accountomban már van TF2 de most olyan kulcsot regisztrálnék amibe egyben van a HL2 HL2 episode2 tf2 és a portál
Bukom a TF2őt vagy továbbadhatom és ha igen akkor hogyan??

vakarcsika
huHeNtEs
Rank
81
március 8, vasárnap 21:48
És azért hogy mindenki tanuljon is belőle! szokásosan a clientregistry.blob fájlt kell kitörölni a Steam mappábol és ujra inditani a Steamet

HeNtEs
huUnbaised
Rank
80
március 7, szombat 22:49
Sziasztok! Nekem egy egyedi problémám van amiben a segítségeteket kérem...
Csütörtökön az UT3-nak egy update-je és egy Free Weekend "újdonsága", na ez eddig oké, de szabályosan azóta nem tudok játszani vele, nem indul el a játék.
Begurultam és gondoltam felrakom újra.
A my games-n rákattintottam jobb egérgombbal a delete local content-re. És erre kitörölte az egész UT3 játékomat a my games mappából, pedig csak a fájlokat kellet volna kitörölnie...
Másrészt meg a steam 100% újratelepítés sem segít...
ha valaki tud megoldást azt megköszönném...
Megoldódott a probléma, köszönöm Hentes!
Módosítva
március 8, vasárnap 00:07

Unbaised
huHeNtEs
Rank
79
március 2, hétfő 21:44
Nem lehet accountrol accountra játékot átpakolni. Megszüntetve sem. Sehogy.

HeNtEs
huREPARATUR
Rank
78
március 2, hétfő 20:31
Nekem is bajom van. Csináltam egy új accot és szeretném a régi accról átrakni a játékokat az újra. LEhetséges ez?
VAgy a régit megszűntetni és azok a játékok akkor újratelepíthetőek lennének.? Vagy nem tudom. Szerintetek?

REPARATUR
husM.sTylE
Rank
77
február 18, szerda 07:15
lenne egy olyan provlémám h órákon keresztül connecting to steam accountot éscsak offline módban tudok steamba lépni.
a másik dolog pedig h ujra sem tudom tennia  steamot mert telepités utén steam updating és 28-52 %nál áll órákat.

sM.sTylE
hubeigli69
Rank
76
február 5, csütörtök 21:44

egy tiszteletteljes kérdésem lenne... voltam oly balga hogy a rendszerpartícióra telepítettem a steamet, de hát kihízta magát a játékokkal együtt, ezért áttelepítettem más meghajtóra, namost a feltelepített játékokat csupán átmásoltam az új meghajtóra... most olyan helyzet állt elő hogy valamennyi játékom "letöltés indítása" állapotban van, DE futnak (jelenleg)... kérdésem: mit baltáztam el, és van-e reája gyógyír...

amennyiben rossz helyre írtam elnézést kérek, de nem találtam megfelelőbb témát..

beigli69
huHeNtEs
Rank
75
január 6, kedd 10:43
Válasz erre az üzenetre
Válasz szines89 #74 üzenetére
Olyan nem nagyon lehet azt ugye érzed. Ellenőrizd a fiókodat a Steam Community oldalán.

HeNtEs
huszines89
Rank
74
december 21, vasárnap 14:08
Hellóó, sziasztokk! Én olyan problémával fordulnák hozzátokk, hogy a minapokban ujra felakartam telepiteni a szeretett half life csomagomat. Okéés..steam letölt, felfrissit..minden. No okéé...beirom felhasználonevemet és jelszómat... erre belépek és látomm hogy nem a régi profilomba léptem be hanem egy újba. Ahol barátokatsem tudok felvenni, a játékaimat sem látom. A régi profilom egyben az ujis. Nemértem :S a valaki tudna segíteni légyszii irjonn! Elöre is köszönömm!

szines89
fraser
Vendég felhasználó
73
december 20, csütörtök 04:41
Módosítás Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz koly007 # üzenetére

háló, ha felveszel msnre tudok segíteni a problémád megoldásában ha tudod a felhasználónevedet. msn: fraser@streetlegal.hu

fraser
Vendég felhasználó
72
december 20, csütörtök 04:39
Válasz erre az üzenetre
Válasz Pety01 # üzenetére

hát õ sajnos így járt :)

elsõ accommal is ez történt, ott 1.6 serverre joinoltam felfele majd 2 szer ledobott valami hoba üzivel 3ik joinra meg kiírta hogy too many connections.... majd délután akartam gémelni és vac banos lettem :)

Khy
Vendég felhasználó
71
október 28, vasárnap 06:12
Hát Hello mindenki!

1.) Steam account  <------  Vigyázni rá mint az Életedre
2.) Jelszavak <-------   Soha ki nem adni !!!
3.) Naprakészen tartani az adatokat  <--------  Rendkívül elõnyös!

A fenti 3 pont betartásával rengeteg idõt és fáradságot, na meg persze e-mailt megspórolhat magának mindenki!!! Tudom könnyû ezt így leírni, nekem sem volt mindíg így....  volt hogy egy fél évig nem használtam az accountomat de mindíg szántam rá idõt, hogy valahogyan net közelbe jussak és frissítsem az email elérhetõségemet, meg miegymást... Túl sok macera a Valve-val leboxolni az egészet!!!

Bocs ha bárkit is megbántottam, nem állt szándékomban!!!!!!!!

A Steam legyen Veletek!

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
70
október 27, szombat 01:53
Válasz erre az üzenetre
Válasz faber24 # üzenetére
véleményem szerint ne is akard böngészõben megnyitni az acc+jelszó párosítással, ugyanis engem már a community szteam kliensétõl is kiráz a hideg, hogy vmi spyware betámadja a gépemet :)   ; explorer, firefoxnál ez sokszorozottan hatványos :D
pl mikor nálam "elfelejti" egy idõ után a jelszot, ujrajoinolok az akkomra:)
olyan meg, hogy tuti biztos védelem olyan nincs :DD

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
69
október 27, szombat 01:47
Válasz erre az üzenetre
Válasz jakjak # üzenetére
írsz a valve-nak egy léccciléccilécci emailt, a dobozod(serial tisztán látható legyen és kivehetõ)fényképével szkenjével, hogy azt az akkot amihez ez a serial(külön pötyögd be a mailben a key-t), legyenek jók megszüntetni, ill a hozzá tartozó adatokat elpostázni
hihetõség szempontjából leírod ,hogy mi volt az a mailcím, ami azóta megszûnt.
ahova a mailt küldöd, viszont annak járj utána, belépésnél asszem megtalálható

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
68
október 27, szombat 01:44
Válasz erre az üzenetre
Válasz Pety01 # üzenetére
kedves pety, az "ismerõsöd" egy balfasz! , a sok program közül nem tudja kiválasztani? és könnyítsük meg a dolgát?! na nem;
röviden tömören : sehogy nem lehet leszedni a permanent bant
legközelebb nem fog használni penis enlargementet! ennyi

jakjak
Vendég felhasználó
67
október 26, péntek 16:13
Nagyon megköszönném ha visszairnátok..

jakjak
Vendég felhasználó
66
október 26, péntek 16:13
Sziasztok!
Nekem ugyanaz a problémám hogy elfelejtettem az accountom nevét passwordot és az e-mail amire regeltem az megszûnt.tudnátok segiteni ebben hogy mit kell csinálni?ha beirom a retrieve a lost account nál a product kódot hiába mert megszünt e-mailre küldi az info-t.

Pety01
Vendég felhasználó
65
október 21, vasárnap 20:44
Szevasztok !!!
Ismerõsömnek VAC BAN-ja van !!! Az egész úgy volt, hogy felment egy VAC-os szerverre játszott 3 órán keresztül, majd megunta, felment egy VAC NÉLKÜLI szerverre, ott játszott, majd átjött a klán szerverére, ami VAC-kal VAN ELLÁTVA, VISZONT, miközben lépett fel a szerverre, megkapta a VAC BAN-t ... Semmilyen programot, semmit nem indított eé közben, csak az Xfire futott   ...
4 éve játszik, jól játszik, semmi szüksége nem volt a cheatprogramra, ezért nem is használt ...
KÉRDÉS :
Hogyan lehet megnézni, hogy mi váltotta ki a VAC-ban-t, és hogy hogyan lehet leszedni ezt az accountról, mert nem értem, hogy miért kapta!!!!
                               Elõre is köszi a választ Pety01
A választ az alábbi E-mail címre küldjétek PLS !!! : pety01463@freemail.hu

faber24
Vendég felhasználó
64
október 18, csütörtök 11:02
Sziasztok!

Nekem a következõ problémám volna:
Pár napja feltelepítettem a Steamet otthon és annak rendje és módja szerint  megvettem TF2-t.
Nagykából minden ok, de van egy kis gond: internetes böngészõben nem tudok belépni a steamcommunity-n.
A steam kliensben minden ok, a felhasználó nevet és jelszót ezerszer leelenõriztem, semi hiba. Próbáltam Firefoxal, Explolerel, próbáltam tûzfal mögül és tûzfal nélkül is. Valami öttlet?
A probléma nem kritikus, mert játszani tudok, meg Steamen keresztül elérem, ami kell nekem....de böngészõbõl kényelmesebb volna : /
Üdv:
Faber (Krapulax)

[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
63
október 17, szerda 02:01
Válasz erre az üzenetre
Válasz koly007 # üzenetére
ha tudod a mail címedet akkor lekéred a jelszavadat!

koly007
Vendég felhasználó
62
október 16, kedd 17:08
szaisztok csak azt szeretném megkérdezni hogy van neken egy hl2 eredeti és régen volt 1 accountom és most megint kedvetkaptam a cs-re csak sajna elfeljtettem a jelszót és hiába probálok bármit nem eged be hogyab lehet ez megcsinálni

Utca
Vendég felhasználó
61
október 11, csütörtök 16:09
Válasz erre az üzenetre
Válasz [LAMAs]HeNtEs # üzenetére
Köszi szépen már rájötem de a 3 napos dolgot nem tudtam szóval köszi Hentes

[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
60
október 8, hétfő 13:57
Válasz erre az üzenetre
Válasz utca # üzenetére
Nem kell új accountot csinálni természetesen a játékot a jelenlegi accountodra rá tudod tölteni!

Nagyon egyszerû dolog nem lehet eltéveszteni. Arra figyelj, hogy a vásálás után rögtön probáld meg a játékot felrakni a Steam accountodra, mert ha nem jó a kód akkor 3 napig vissza viheted a boltba ahol vetted!

Üdv!

utca
Vendég felhasználó
59
október 7, vasárnap 21:41
Azér a modort legközelebb megkövetelném

utca
Vendég felhasználó
58
október 7, vasárnap 21:38
Válasz erre az üzenetre
Válasz #10 # üzenetére
danke danke :D

Vendég felhasználó
57
október 3, szerda 18:38
Válasz erre az üzenetre
Válasz utca # üzenetére
nézz egy picit körül a steam hatalmas menü útvesztójében szereplõ 4 gomb között, és ha még mindig nem világos akkor ülj rá egy villára

utca
Vendég felhasználó
56
október 3, szerda 10:07
Szasztok, most HL2DM-ezek nagyba, de közeljövõbe rá fogok fanyalodni egy Orange Box-ra csak ahhoz pénz kell, de nagyon kíváncsi vagyok, h hogy oldom meg az account témát? Ha veszeg egy Orange Boxot akkot annak a hátulján valószínûleg lesz egy kód jóesetben. Ezzel mit tegyek? Mikor a HL2DM-et vettem egyértelmû volt ---> csináltam egy accountot, de most csináljak mégegyet? Vagy esetleg a HL2DM accountommal Team Fortressezni is tudok?? Ezt azért gondolom mert volt már ilyesmire példa. A haverom bátyja akinek a nevét nyilván nem fogom megmondani a rég CS accountjával HL2DM-ezik minden fennakadás nélkül. Szóval hogy lesz ez?

utca
Vendég felhasználó
55
október 3, szerda 10:04
Szasztok, most HL2DM-ezek nagyba, de közeljövõbe rá fogok fanyalodni egy Orange Box-ra csak ahhoz pénz kell, de nagyon kíváncsi vagyok, h hogy oldom meg az account témát? Ha veszeg egy Orange Boxot akkot annak a hátulján valószínûleg lesz egy kód jóesetben. Ezzel mit tegyek? Mikor a HL2DM-et vettem egyértelmû volt ---> csináltam egy accountot, de most csináljak mégegyet? Vagy esetleg a HL2DM accountommal Team Fortressezni is tudok?? Ezt azért gondolom mert volt már ilyesmire példa. A haverom bátyja akinek a nevét nyilván nem fogom megmondani a rég CS accountjával HL2DM-ezik minden fennakadás nélkül. Szóval hogy lesz ez?

Bowman
Vendég felhasználó
54
október 2, kedd 16:39
Steam -en keresztüli letöltés/vásárlás hogyan zajlik le és hogy kell fizetni???????????????

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
53
szeptember 30, vasárnap 06:57
elõfordulhat olyan hogy haveromnál feltettük a tf2 õt, játszottunk ott az akkomon, természetesen kiloginoltam, majd mikor belépek a tf2 be , a szerverre csatlakozásnál kéri hogy írjam be újra a passomat?:D me another compon volt?!

vIkzz
Vendég felhasználó
52
szeptember 27, csütörtök 15:01

Hali!

annyi lenen a gondom h blokkolták az accountomat és nemtok bejelentkezni "account has been disabled" üzenetet irja ki ez valszeg akkor történt mikor volta razzia h blokkoltak közel 20 ezer accot a lopások miatt! de nekem megban hozzá dvd, tok, key minden, egyszoval tudtok segiteni abban hogyan tudnám visszakaparintani? thx elõre is

fraser
Vendég felhasználó
51
szeptember 13, csütörtök 15:47

nekem van eladó accountom sok játékkal.

source, 1.6, cz, x-pand rally, race - wtcc game, race caterham, red orchestra

mindez 16.000. hufért.

akit komolyan érdekel msn: fraser@streetlegal.hu - sry de lusta voltam bejelentkezni :)

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
50
szeptember 10, hétfő 01:50
Válasz erre az üzenetre
Válasz .#fg |PunkZoli # üzenetére
  Last Updated  
06/28/2007 11:18 AM

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
49
szeptember 9, vasárnap 22:17
Válasz erre az üzenetre
Válasz ton # üzenetére
nyertél:(..bár lehet nem frissítették az oldalt...

ton
Vendég felhasználó
48
szeptember 9, vasárnap 20:54
Itt van, hogy miket fogad el.

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
47
szeptember 9, vasárnap 20:18
Válasz erre az üzenetre
Válasz ton # üzenetére
prey, dark messiah, ezeket elfogadta, és úgy ,hogy a prey késõbb került fel a steamre:)

ton
Vendég felhasználó
46
szeptember 9, vasárnap 19:05
Válasz erre az üzenetre
Akkor Te nem vásárolsz gyakran játékot :)
A valve gameket nyilván elfogadja, de a sok száz többi közül csak ritka esetben, a biosokknál sem. Annak az aktivásása más rendszeren zajlik, 5 gépen lehet összesen aktiválni neten, hardware alapján nézi, utána telefonálni kell nekik, mint a windowsoknál 10 reinstall után.

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
45
szeptember 9, vasárnap 17:44
Válasz erre az üzenetre
Válasz ton # üzenetére
mértne lehetne? eddig az összes steamen is megjelenõ játéknak elfogadta a seriealját...amit boltban vettem

ton
Vendég felhasználó
44
szeptember 9, vasárnap 16:29
Válasz erre az üzenetre
a steamen nem lehet bolti bioshockot aktiválni

.#fg |PunkZoli
Vendég felhasználó
43
szeptember 9, vasárnap 15:31
úgy alakult, hogy megtudom venni a bioshockot használtan, ami még nincs aktiválva sztíímen....
azért mondom ,hogy használtan, mert a fószer állítása szerint 5 ször lehet aktiválni...ami nekem új..
na a kérdésem az ,hogy hallottatok e errõl vmit.. vagy, ha steamen belesz aktiválva a key...akkor örökérvényû az ökkánton?

[LAMAs]HeNtEs
Vendég felhasználó
42
augusztus 22, szerda 11:16
Válasz erre az üzenetre
Válasz [SpetsnaZ] gyilkos # üzenetére
Telepítsd újara az egészet. Illetve próbáld más játékokkal is, amik Source motorosak (HL2 pl)

[SpetsnaZ] gyilkos
Vendég felhasználó
41
augusztus 20, hétfő 08:21
lenne egy kérdésem nem biztos hogy ide valo a kérdésem.felrakom a Css.t a elinditja a steamet  betölti és semmi nem történik nem inditja el mit csináljak??????:(

Regisztráció

Online tagok:
0
Online vendégek:
4
Összes online látogató:
4

Gyik
Hogyan csináljunk konzolt?
A fő probléma megoldódik minden Steam játékkal játszó számára
Fórum
02/ 8 (20:26)
01/27 (11:37)
VAC
TAMASKAX20
01/19 (12:10)
Vasarlas
skrillex
01/ 6 (22:10)
11/18 (20:14)
11/16 (17:23)
11/11 (20:47)
10/28 (14:26)
10/ 4 (21:14)
09/30 (19:08)
Aktív fórum témák
Új fórum témák
Legaktívabb fórumozók
44 Fórum téma
FACEBOOK
Blogok

Eladó Counter-Strike...
gringostar
kedd, március 27. (09:33)
0
[Counter-Strike:...
gringostar
vasárnap, március 25. (20:36)
0
SEGÍTSÉG CoD5-ben!!!
xyLoMETAzoL
csütörtök, március 8. (13:59)
0
Megjelent az Ipad 3
DerDer
csütörtök, március 8. (00:08)
0
Tovább a dicsőség...
DISconnected
vasárnap, február 26. (15:24)
0
BLOG RSS
Letöltések
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 15.3M
4.4
ALL
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 13.2M
5.0
ALL
Steam 2010 UI HotFix
Javítások | 0.1M
5.0
ALL
NFS Shift Demo
Demók | 1160.0M
4.8
ALL
BECUP 2009 ADMIN...
Egyéb | 0.0M
4.2
ALL
Oldalfigyelő
1
12/03/27
ALL
1
Soon...
totalcs.hu
12/03/22
ALL
18
12/02/ 8
ALL
18
12/02/ 8
ALL
18
12/02/ 8
ALL
18
12/02/ 6
ALL
18
rFactor - Ligahírek
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
Simco rFactor 2...
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
totalgaming.hu

Legutóbb keresett kifejezések: mohaa 3in1 | Forza | crysis wars | gta 3 | colin | cshun | steam account | randall | HEF | Kód | 2009-03 | cs1.6 | death | gta2 | phats | second life | frissítés | source tv | casino | MW3 | Doom3 | hunwel | spiryt | web-e | zolee | rágcsáló | megalakult | configs | TGF van | burnout | deus ex | farewell | NBK | directx 8.1 | jelszó | norbesz | dfg | total gaming | jelentkezés | lövöldözős | Garry\'s mod | drive | Szerkesztöség | SZERKESZTÕFELVÉTEL | tf2 figurák | spor | League Of legends | nazi zombies | neutraliZ | crysis warhead | készítette | 15 éves | lady gaga | cod american rush | reflx | Olvas | Olvassátok! | TF@ | cod map | map | felvétel | asdasd | dragon ball | mx518 | bannolás | rfactor 2 | republic | gtr2 | steam eladás | Flack | assaultcube | jcove | ctf | zászlórablás | zászló | gépek | durva | La Maffia | dirt 3 | patch v1.3 | mw 3 | 9987 | sq_- | kenyér | cybergen | team-gigabyte | rift | fatál | icl spring | icl9 | covboy | portal 2 | sponsor | 30p | OGC Hentes | gamer eger | movie maker | maker | fear | ricsi |
Szolgáltatások: TOTALSTUDIO | TOTALMAIL
Magyarország legegyedibb ligája: TotalGaming Electronic League
Impresszum | Moderálási szabályzat | Médiaajánlat | Adatvédelem és felhasználási feltételek | Közösségednek nincs még színvonalas oldala? | Iratkozz fel hírlevelünkre | Linkelj ránk!

2007-2012 © TotalGaming Kft. - Minden jog fenntartva. Az oldalon található minden tartalom felhasználása, csak írásos engedéllyel lehetséges!
A felhasználók által feltöltött tartalomért felelősséget nem vállalunk!
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika

Bta
Community
játékos közösségek
Counter-Strike Source Call of Duty Series Modding Community Battlefield Series Steam Team Fortress Unreal Tournament Left 4 Dead Gangster Games Community Medal of Honor Series Racing Games Community Crysis Community
Service
csevegj, levelezz
Total Studio Total Mail
Network
254 online